MARKIEZEN

Markiezen, buitenzonwering, op maat gemaakt, zon-comfort den Haag

Zon-Comfort markiezen in hout en aluminium

Markiezen op maat gemaakt, passend bij uw woning? Het vakkundig reinigen of opnieuw stofferen van uw markiezen, door de vakmannen van Zon-Comfort. Het team van Zon-Comfort heeft veel ervaring met het ontwerpen, produceren, monteren, overtrekken, repareren en reinigen van alle soorten markiezen. De eerste markiezen werden in Scheveningen al geproduceerd bij VOF Jac. P. Vrolijk. Meer dan 100 jaar ervaring en dat zie je.

Aluminium markiezen

Een markies met een aluminium frame. Dit frame is van duurzaam, versterkt aluminium en kan in alle RAL kleuren worden geleverd. De scharnieren en het frame zijn geheel op elkaar afgestemd, zodat u kan genieten van een lange levensduur. Zon-Comfort, adviseert en meet alle markiezen ter plaatse in, en laat de aluminium frames geheel op maat maken. De aluminium markiezen kunnen met alle zonwering stoffen en merken worden bekleed. Zoekt u een bijzondere afwerking met speelse kleuren, een logo of een tekst op uw markies. Geen probleem, Zon-Comfort heeft hierin veel ervaring en zorgt ervoor.

Grenen houten markiezen

De grenen houten markiezen van Zon-Comfort worden gemaakt van met zorg geselekteerde grenen planken.

Pure nostalgie

De houten markies is een echte klassieker. Een tijdloos model dat uw gevel een stijlvolle uitstraling geeft. En met onze uitgebreide doekcollectie is er altijd een doek dat bij uw woning past.

Specificaties

Materiaal en model
De bovenkap is van meranti hardhout en bestaat uit één deel. De bovenkap is leverbaar met of zonder sierlijst. De zijschotten zijn van meranti hardhout en zijn zowel afgeschuind als gegolfd leverbaar. Voor het markiesgeraamte heeft u de keuze tussen grenenhout en meranti hardhout.

Het is mogelijk om onder de bovenkap een stormlat te schroeven. Dit zorgt voor extra stevigheid en een fraaie afwerking. Ook loopt de regen niet over het markiesdoek heen wanneer deze ingeklapt is.

MARKIEZEN IN DEN HAAG