Nieuwbouw Woningen

Een nieuwe woning een grote stap, er moet veel geregeld worden in een korte tijd. Veel zaken waar u nog niet eerder over heeft nagedacht en waar u eigenlijk niet goed weet wat er allemaal mogelijk is. Van keuken tot badkamer en van meubels tot huisautomatisering. Vooraf heerlijk kijken wat er allemaal mogelijk is, schetsen maken en calculeren hoe het allemaal uitkomt.

Zonwering is van oudsher een post die niet altijd als eerste behandeld wordt. Pas na de keuken, badkamer en andere grote aankopen en vaak pas als het huis al helemaal klaar is, wordt zonwering een onderwerp. Jammer natuurlijk dat dan voorzieningen en aanpassingen die vooraf mooier waren, niet meegenomen worden.De specialisten van Zon-Comfort willen u graag vooraf, snel en adequaat de handige tips en aanwijzingen geven om vooraf toch over die zonwering belangrijke aspecten te beslissen en mee te nemen in uw aanpak.

Dat kan varrieeren van geheel inbouwen in de muren, tot het voorbereiden van voedingen en of besturing.

 

Waarom zonwering?

Zonwering heeft veel invloed op het binnenklimaat van uw woning en beinvloed daarmee vooral het comfort in de woning. Te warm in uw huis is niet lekker en een airco aanschaffen is niet de beste oplossing om opwarming te voorkomen. Zonwering houdt de warmte buiten als dat nodig is en laat zonnewarmte binnenkomen als dat gewenst is. Naast het verbeteren van het binnenklimaat bespaart u op uw energiekosten en helpt u mee CO2 uitstoot te reduceren.