ONDERHOUD & REPARATIES

Het team van Zon-Comfort is vele jaren actief in het adviseren over onderhoud aan grotere zonwering installaties, het uitvoeren van dit onderhoud op een professionele wijze. Onze medewerkers hebben gedegen opleiding gedaan in Duitsland en Zwitserland op gebied van onderhouden en repareren van professionele zonwering installaties. Of de installatie nu door Zon-Comfort of door een ander zonwering bedrijf is geleverd is niet van belang. Bij een advies, wordt altijd eerst de zonwering installatie beoordeeld en indien nodig een nulbeurt uitgevoerd. Tijdens die beoordeling of nulbeurt wordt een logboek aangemaakt, volgens een werkwijze die al ruim 35 jaar beproeft is. De installatie kan hierna in onderhoud genomen worden, waarbij het onderhoudsprogramma afgestemd is op de behoeften van de opdrachtgever. Deze behoeften zijn afhankelijk van opdrachtgever niet altijd gelijk, dus zijn de onderhoudscontracten ook flexibel in te delen, al naar gelang de wensen. Op zoek naar een ervaren en deskundige partner voor onderhoud of service aan uw zonwering, probeert u ons maar eens.

Advies onderhoud, service, zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, gordijnen
Onderhoud, service, reiniging, aan alle soorten en merken binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken
reparaties zonwering, binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken

ONDERHOUD ADVIES

Geen idee wat de status is van uw installatie? Kan de installatie automatisch gemaakt worden. Zijn de onderdelen nog verkrijgbaar? Zon-Comfort inspecteert uw installatie en levert u een status rapport en advies voor instant houden, verbeteren of renoveren van de zonweringinstallatie.

REINIGING INSTALLATIES

Het reinigen van zonwering installaties is goed voor de werking, de uitstraling en de levensduur van de zonwering. Binnen – en buitenzonwering wordt vakkundig gereinigd door Team Zon-Comfort. Met de hand, met hoge druk of ultrasoon. De glasbewassing na het renigen kan ook door Team Zon-Comfort worden uitgevoerd.

REPARATIE ZONWERING

Vakkundige en doelgerichte reparaties aan alle soorten en merken zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen

Reiniging en onderhoud zonwering

Tijdens de werkzaamheden aan de buitenzonwering Gemeentehuis Katwijk controleren de monteurs alle zonweringen voeren de onderhoudswerkzaamheden uit. Jaarlijks worden de zonweringen ook gereinigd, waarbij met hoge druk en met de hand wordt gewerkt aan de buitenjaloezieen, screens en uitvalzonwering. Tevens wordt de besturing van de zonwering geheel gecontroleerd en de opnemers schoongemaakt.

  • schoonmaken van zonwering
  • hoogwerkers, klimmateriaal
  • reparatie van alle soorten en merken zonwering
  • schoonmaken onderhouden besturing zonwering

Reiniging, onderhoud en reparaties aan zonwering stadskantoor. Buitenzonwering, buitenjaloezie

Dagelijks onderhoud & reparaties

De zonwering, zeker elektrisch aangedreven zonwering, kan ineens niet meer werken. Met de komst van zonwering als onderdeel van de gebouwinstallaties, is zonwering meer gecompliceerd geworden. Mechanisch, maar ook de motor en de besturing van de zonwering kan in storing vallen.

Zon-Comfort heeft zich gespecialiseerd in snelle service om deze storingen adequaat op te lossen. Bij bestaande relaties en bij nieuwe relaties of nieuwe installaties.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud aan zonwering is gericht om storingen in het gebruikers seizoen te verminderen of te voorkomen en de levensduur van de zonwering te verlengen. Zon-Comfort heeft meer dan 30 jaar ervaring, waarin bewezen is dat preventief onderhoud rendabel is.

Correctief onderhoud & renovatie

Veelal is er twijffel of de bestaande zonwering installatie nog wel goed kan functioneren, hoeveel waarde heeft de installatie nog. Zon-Comfort hanteert een brede kijk op het verbeteren en renoveren van deze zonwering installaties. Veelal in samenwerking met gevelspecialisten, vastgoedonderhoudsbedrijven.

Meerjarenbegroting zonwering

Voor velen een moeilijk item, omdat de kennis van zonwering, in relatie tot bouwkunde, regelgeving, levensduur en kwaliteit simpelweg ontbreekt. Zon-Comfort adviseert en stelt een goede meerjarenbegroting op voor alle soorten zonwering. Binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken en luiken, hierdoor weet u dat u zekerheid creeer voor vele jaren.