Onderhoud

Onderhoud zonwering, rolluiken, service

Onderhoud & reiniging

Onderhoud aan zonwering, rolluiken en schuifluiken verhoogt de levensduur, zorgt voor minder storingen en verbeterd energie efficiency van een gebouw. Het team van Zon-Comfort is gespecialiseerd in deze onderhoud werkzaamheden. Zon-Comfort is speciaal opgericht om deze diensten beter in te kunnen zetten.

Controle & onderhoud aan besturing

Zonwering installaties worden elektrisch bedienbaar uitgevoerd. Dit is noodzakelijk om de zonwering onderdeel te laten zijn van de gebouwinstallaties. Zonwering heeft veel invloed op het comfort en op het energiegebruik in gebouwen. De vakmensen van Zon-Comfort zijn zeer ervaren met de besturing technieken achter deze zonwering installaties. Zo zijn de vakmensen o.a. opgeleid en getraind bij Somfy, Halenco, Jung, Schneider, Multronic, Tedsen, Vestamatic, Elero en Lutron.

Zonwering onderhoud aan alle merken

Zon-Comfort voert onderhoud uit aan alle soorten zonwering. Van bestaande installaties tot nieuw geleverde installaties van: Hella, Hassinger, Huppe, Luxaflex, Roma, Weinor, Griesser, Sunway, Silent Gliss, Verosol, Bandalux, Harosol, Somfy, Halencp, Vestamatic, Multronic, Bouman.