Premium plus rolgordijn

Premium plus rolgordijn

Precisie en functioneel zijn de kenmerken van Premium plus in brede rolgordijnen. Het uitwendige geleiding systeem zorgt voor stabiliteit bij wind of luchtverplaatsing.

  • bediening met ketting, windwerk of motor
  • oppervlakte tot 24m2 mogelijk
  • transparant, diffuus licht omdat gehele raam naadloos wordt bedekt.
  • buiten toepasbaar, met speciale windvaste geleiding
  • teksten, foto en logo’s mogelijk
  • dubbel systeem met twee soorten doek mogelijk
  • doeken voldoen aan regelgeving.
  • transparant, verduisterend, E-low, anti-bacterieel, gerecycled, anti-reflectie doek

Rolgordijnen Villa Vonk

referentie project school Hoogvliet

Villa Vonk is een brede school met sportzaal, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, jeugdcentrum en welzijnsvoorzieningen in een multiculturele wijk van Hoogvliet. Het gebouw is ontworpen als een aantrekkelijke ontmoetingsruimte en compacte maatschappelijke voorziening voor leerlingen en buurtbewoners.

Het gebouw is vormgegeven als een markante villa in het groen. Door deze opzet is zoveel mogelijk buitenruimte beschikbaar voor een groot plein voor school- en buurtactiviteiten. De grote trap aan de kop van het gebouw kan bij zulke gelegenheden gebruikt worden als tribune, waarmee het plein direct wordt omgevormd tot theater. De kleurrijke toepassing van tegels en kleurvlakken in gevel en interieur, speelt in op de culturele diversiteit van de bevolking in de buurt en draagt bij aan de verrassende en uitnodigende sfeer.

transparante daglichtregeling door rolgordijnen

De Bandalux rolgordijnen zijn gekozen om het daglicht te filteren, zodat er geen sprake is van verblinding en oververhitting. Het daglicht is neutraal en afgestemd op de benodigde lichtwaarden in de lokalen.

uitvoering met spandraden

De Bandalux rolgordijnen zijn voorzien van spandraden, waardoor bij het openen van de ramen, tocht of wind, de doeken stabiel langs het glas blijven hangen.

Rolgordijn Leiden

Het multifunctionele gebouw, het gebouw

In januari 2013 is Het Gebouw opgeleverd. Het Gebouw omvat drie basisscholen, een multifunctioneel wijkcentrum, waaronder een bibliotheek, peuterspeelzaal, naschoolse kinderopvang, sportzaal, wijkrestaurant plus cursusruimtes en een centrum voor jeugd en gezin. Ook zijn er 50 ruime en luxe huurappartementen (vrije sector) en 34 zorgwoningen gerealiseerd. Daarmee is Het Gebouw een prachtige aanwinst voor Leiden (Noord), waar iedereen – jong en oud – een eigen plek vindt.

Daglicht en warmte controle

Het gebouw is goed geïsoleerd gebouwd. Hierdoor kan zonnewarmte, wat door de ramen naar binnen komt, niet meer zo gemakkelijk naar buiten. Het gebouw warmt op. De rolgordijnen van Bandalux met transparant screendoek, weren de warmte en filteren gelijktijdig het zonlicht.