PROFESSIONELE ZONWERING

Het team van Zon-Comfort heeft een brede ervaring in grotere en meer bijzondere zonwering installaties, deze ervaring gaat terug naar 1872 bij de VOF Jac. P. Vrolijk, waar de eerste markiezen en zonne-tenten werden geproduceerd. Professionele zonwering, wordt geheel op maat gemaakt en in overleg met de opdrachtgever ook in de juiste, vorm, kwaliteit, kleur, bedieningsvorm geleverd waarbij de bouwkundige onderdelen en bouwfysica een belangrijke rol spelen. Gedegen kennis, een uitgekiende selectie aan leveranciers, zeer ervaren monteurs en service monteurs staan borg voor de invulling professioneel zonweren, beveiligen en comfort verhogen.

Build to order systemen

Soms is een bouwkundige situatie zodanig dat invulling met de normale maatwerk producten niet mogelijk is. Zon-Comfort heeft een groot internationaal netwerk met leveranciers waarmee veel oplossingen mogelijk zijn. Desondanks komen er dan situatie naar voren, waar ook de maatwerk zonwering niet passend of geschikt is. Hiervoor heeft Zon-Comfort het “build to order” zonwering systeem. Specialistisch maatwerk, buiten de normale mogelijkheden van maatwerk zonwering.

XXL buitenzonwering voor VOPAK, windvaste ZIP screens
Professionele zonwering, voor bouwprofessionals in de gehele Benelux
bijzondere vormen zonwering

XXL zonwering systemen

Architecten passen vaker hoge en brede glasoppervlakten toe. Hierdoor moeten de zonwering systemen binnen of buiten ook breder en hoger kunnen worden uitgevoerd. Zon-Comfort heeft een zeer uitgebreide collectie XXL zonwering systemen.

Klimaatinstallatie

De volledig automatische zonwering installaties van Zon-Comfort werken samen met de luchtbehandeling installaties, gebouw management en verlichting. Hierdoor verbeterd het binnenklimaat, bespaart u energie en verhoogt u het comfort.

Bijzondere vormen

De meer gecompliceerde gevels en daken van glas vormen een dagelijkse uitdaging voor de specialisten van Zon-Comfort. De bijzonder vormen worden geleverd als binnenzonwering en buitenzonwering.

Inbouwen van zonwering

Veel zonwering systemen kunnen prima ingebouwd worden in de gevel. Het voordeel van dit inbouwen is dat de zonwering mooier in de gevel wordt verwerkt, beter beschermt is en meer isolerend werkt. Hierdoor ziet uw gevel er mooier uit.

Inbouw zonwering van Zon-Comfort heeft veel verschillende systemen van buiten- en binnenzonwering systemen welke optimaal ingebouwd kunnen worden.