Rolgordijnen Piet Hein gebouw

Een prachtig open gebouw gelegen in het centrum van Amsterdam. Piet Hein Building is een bruisend gebouw, open met veel glas. Grote rolgordijnen met speciaal geproduceerd transparant doek regelt de zon toetreding. De rolgordijnen zijn voorkoming van verblinding en opwarming van het gebouw. Er is gekozen voor XXL rolgordijnen met transparant doek uit de zeer uitgebreide collectie screen doeken van Zon-Comfort.

XXL rolgordijnen
XXL rolgordijnen, warmtewering, lichtregulering Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen, Leuven

ARBO wetgeving en lichtwering

Verblinding is een probleem op werkplekken waar langer dan 2 uur gewerkt moet worden op een vaste plek. Zeker als er sprake is van beeldscherm werkplekken. Tegenlicht is zeker bij receptiebalies veelvuldig een probleem. Zeker is open gebouwen met veel glas. De toepassing van daglichtregeling, daglicht filters ook wel zonregeling is dan noodzakelijk.

Toegepast product Piet Heingebouw

In de centrale hal van het Piet Heingebouw zijn XXL rolgordijnen toegepast. Deze rolgordijnen kunnen aan de binnenzijde of aan de buitenzijde worden toegepast. De rolgordijnen type Premium Plus is leverbaar tot een oppervlakte van 24 m2.