SCREEN ZONWERING

ZonLicht management met screens

Het managen van daglicht met screens is waar de specialisten van Zon-Comfort zich dagelijks mee bezig houden. Wij willen bereiken dat iedereen thuis en op zijn werk optimaal kan genieten van zijn favoriete sfeer van licht en warmte. Daarvoor zetten we ons uitgekiende collectie hoogwaardige screen buitenzonwering producten in.

Wij beschikken over een met zorg samengestelde collectie screens, moderne besturingssystemen en innovatieve technologieen om het ZonLicht optimaal te reguleren.

  • basis screen systemen
  • ZIP screen systemen
  • Bijzondere uitvoeringen screens
  • XXL screens
  • BREEAM screens

Screen buitenzonwering, den Haag, Westland, Naaldwijk, Rijswijk, Delft, Voorburg

Basis screen

Een basis screen is een screen met een bovenkast, zijgeleiders en doek wat op en afloopt. Het doek is niet ingesloten in de geleiders en er is een opening tussen het doek en de geleiders.

ZIP screen

Screens waarbij het doek uitgevoerd wordt met een rits, ZIP systeem. Het doek zit vast in de zijgeleiding en is daardoor stabieler, windvaster en er zijn geen lichtkieren tussen het doek en de geleiders.

Easy-ZIP screen

Een screen met easy-ZIP geleiding. Deze ZIP screens voldoen aan DIN EN 13561 en zijn geschikt voor verschillende windweerstandsklassen, getest op basis van EN 1932

Fixscreen® Minimal

Zo weinig mogelijk zien van de kast en de geleiders van screen zonwering. Minimale afmetingen met de hoogste kwaliteitseisen tot 130 km/u windvast

Screens voor vliesgevels

Vliesgevels komen meer en meer voor in de hedendaagse architectuur. Bij commerciele gebouwen en bij residentiele gebouwen. Voor grote glaspartijen is het belangrijk dat ook het binnencomfort niet over het hoofd gezien wordt. Voldoende natuurlijk daglicht binnen is essentieel en buitenzonwering zorgt ervoor dat tegelijk ook de binnentemperatuur onder controle blijft.

Een unieke buitenzonwering oplossing met screens voor vliesgevels. Het stijlvolle design, de uitgekiende windweerstand in ruime keuze aan doeken maken van de Fixscreen 150 een technologies hoogstandje.

Screens buitenzonwerring voor vliesgevels, Den Haag, Rijswijk, Delft, Westland, Naaldwijk, Voorburg, Zoetermeer

Screens voor bijzondere ramen

Screens worden binnen en buiten toegepast. Zon-Comfort heeft een innovatieve collectie met hoogwaardige screens voor bijzondere ramen. De meer ingewikkelde toepassing voor screen buitenzonwering.

Screens voor driehoeks ramen of schuine ramen kunnen veelal op maat gemaakt worden. Heeft u een bijzonder raam met behulp van foto’s, schetsen of tekeningen kunnen de specialisten van Zon-Comfort gemakkelijk bepalen of een screen buitenzonwering op maat gemaakt kan worden voor uw specifieke situatie.

screen buitenzonwering voor bijzondere ramen, Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Westland, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam