Screen windvast

Zonwering windvaste screen Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Ypenburg, Leidschendam, Wateringen

Zon-Comfort buitenzonwering type screen

Screens die de warmte buiten houden, het daglicht filteren en volledig automatisch op en neer gestuurd worden. Zon-Comfort adviseert, meet en monteert alle soorten en merken windvaste screen zonweringen.

Windvaste ZIP screen

Een windvaste ZIP screen is een zeer goede keuze als buitenzonwering. Zon-Comfort heeft een breed pakket met diverse soorten en uitvoeringen, waarbij de keuze in goed overleg gemaakt kan worden en uw wensen, de kwaliteit en de specificaties goed duidelijk zijn.Zon-Comfort heeft o.a. screens van WAREMA, HEROAL en Suntrend.

ZIP screen, doek vast in de geleiders

Kinderdagverblijf Naaldwijk

Zon-Comfort heeft Suntrend Haro windvaste screens gemonteerd op het schiereiland te Naaldwijk. De mooie ruimten werden te warm en er kwam veel licht binnen, waardoor er vaak last was van verblinding. Met het monteren van de windvaste screens heeft Zon-Comfort dit probleem opgelost.

Buitenzonwering, den Haag, Naaldwijk, Rijswijk, Westland

Suntrend Haro ZIP screens

De Suntrend Haro Zipscreens buitenzonwering zijn zeer geschikt om zonlicht te filteren. De keuze van het doek, bepaald de reductie van warmte en zonlicht toetreding. Suntrend screens zijn leverbaar met alle soorten SOMFY motoren en verschillende besturing mogelijkheden zoals RTS, IO, KNIX. Bij aannemers bedrijf Verschoor in Honserlersdijk zijn ook ZIP screens gemonteerd.

Wateringen screen zonwering, type ZIP