Style Group

Style, Style Groupe, Style shading, Style antiviraltex

Style is een internationale groep van bedrijven die verschillende materialen en stoffen vervaardigd en op de markt brengt voor de woning-, bedrijfs- en hotelsector, met daarnaast onder andere ook rolgordijnen, gordijnen en beddengoed.

Style kiest de beste technologie, materialen en systemen om de markt te voorzien van producten van topkwaliteit. Het is een groep van bedrijven die producten op de markt brengt die uiteenlopen van op maat gemaakte gordijnen en rolgordijnen tot gemotoriseerde oplossingen voor privé- en professioneel gebruik.

Style verzorgt alle aspecten van de productie, van grondstof tot eindproduct, met behulp van een technisch team dat zich inzet om de perfecte oplossingen te bieden, alleen de beste beschikbare materialen gebruikt en er daarnaast een rigoureus kwaliteitscontroleproces op na houdt.

Snelheid, wendbaarheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden in ons bedrijf dat er samen met een innovatief perspectief voor heeft gezorgd dat de Style Group producten en onderdelen kan leveren met uiterst strakke deadlines waarbij de “touch of Style”, verwerkt in de slogan, altijd aanwezig is.

Style heeft meer dan 300 mensen in dienst en heeft productie-installaties in vier landen, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Roemenië.