PREVENTIEPRODUCTEN

zonregulering, gebruik maken van zonlicht

Preventieproducten

Een barrière voor virussen en bacteriën

Ervaar de verscheidenheid aan toepassingen van onze preventieproducten en vind het door u gewenste model, afgestemd op uw behoeften.

Of het nu gaat om een kunststofplaat of folie, met en zonder doorgeefopening – wij bieden drie verschillende staande preventieschermen die het risico op een druppelbesmetting in toonbank- en kassagebieden of op kantoor tot een minimum kunnen beperken.

Met ons hangend preventiescherm en preventiepaneelsysteem bieden wij ook esthetische ruimteverdelers aan die gebruikt kunnen worden om aparte ruimtes te creëren in o.a. salons, praktijken, sport- en schoonheidsinstituten. Tegelijkertijd behoudt u, dankzij hun transparantie, een zicht op de kamer.

Onze preventie rolgordijnen kunnen ook op vele gebieden worden gebruikt. Het gaat hierbij om werkpleksituaties, horecazakensen praktijken, maar ook als afscheiding aan kassa’s,ofenaan wachtrijen of van patiënten in wachtkamers. Het kan, wanneer nodig, worden op- of afgerold en wordt zo bijna onzichtbaar na gebruik. Door het aanwezige bieskanaal kan de folie van het preventierolgordijn BIG worden weggenomen om deze gemakkelijk te kunnen reinigen op een glad oppervlak

Preventieproduct H1

Het staande preventiescherm H1 – met kunststofplaat met aluminiumframe

De transparante kunststofplaat met een mooi gevormd aluminiumframe is een esthetische bescherming. Het product is stabiel en overtuigt met hoogwaardig verwerkte horprofielen van Neher. Het staande preventiescherm is voor veel toepassingsgebieden geschikt en kan dankzij zijn comfortabele tapemontage snel op de gewenste plaats worden bevestigd en weer worden gedemonteerd.

Corona preventiescherm H1, den Haag, Rijswijk, Vlaardingen, Maassluis, Westland, Rotterdam

Preventiescherm H2

Het staande preventiescherm H2 van kunststofplaten

Het staande preventiescherm met kunststofplaten zorgt in opleidingsruimtes, op kantoor, op balies en aan kassa’s voor een contactloze communicatie zonder afsluitend effect. Het product is verkrijgbaar met en zonder doorgeefopening. Door de zeer eenvoudige montage kan het flexibel worden ingezet en snel ergens anders worden geplaatst.

corona preventiescherm H2

Preventiescherm H3

Het staande preventiescherm H3 – met kunststoffolie

Als scheidingswand bij kassa’s, in praktijken, de horeca of op de werkplaats, ons staand preventiescherm kan het risico op een druppelbesmetting in heel wat toepassingsgebieden tot een minimum beperken. Het product is dankzij het foliemateriaal zeer licht en kan erg snel worden verplaatst.

Corona preventiescherm H3, Westland, Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Vlaardingen

Preventiescherm H4

Het hangende preventiescherm – met kunststofplaten

Het lichte en tegelijkertijd stabiele hangende preventiescherm is optimaal geschikt om ook grotere ruimtes af te scheiden. Met de niet-verschuifbare kunststofplaten kunnen dus afzonderlijke ruimtes worden gecreëerd. Het product ondersteunt daarmee uitgebreide beschermingsmaatregelen tegen druppelbesmetting in veel toepassingsgebieden.

Preventiepanelen H5

Het preventiepaneelsysteem – met kunststofplaten

De kunststofplaat van het preventiepaneelsysteem vormt een barrière met een groot oppervlak tegen bacteriën en virussen. Bij de kapper of in de fitnessstudio, het preventieproduct is een esthetische scheidingswand waarmee het zicht op de ruimte behouden blijft. Door de gemakkelijke bediening en het plaatsbesparend samenschuiven na gebruik is het een comfortabel hulpmiddel in talrijke toepassingsgebieden.

Preventie rolgordijn

Het preventierolgordijn – met kunststoffolie

Het preventierolgordijn is een flexibel en hoogwaardig product dat op vele gebieden als ruimteverdeler kan worden gebruikt.g tussen personen kan worden ingezet. Daartoe behoren werkplaatssituaties, horecazakens en praktijken maar ook als afscheiding aan kassa’s en van wachtrijen of van patiënten in wachtkamers. Het preventierolgordijn kan naar wens worden op- en afgerold, waardoor het na gebruik praktisch onzichtbaar wordt. Door het aanwezige bieskanaal kan de folie van het preventierolgordijn BIG worden weggenomen om deze gemakkelijk te kunnen reinigen op een glad oppervlak.

corona preventie rolgordijn, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Utrecht, Rijswijk, Leiden, Vlaardingen