Diensten

Ontdek onze uitgebreide diensten voor al uw zonweringbehoeften.

Zon-Comfort is een professioneel zonwering bedrijf, met als specialisatie hoogwaardige kwaliteit zonwering.

Met zorg is een collectie samengesteld van producten, geleverd door een palet aan bekende internationale fabrikanten. Als partner van WAREMA, Renson en Somfy heeft Zon-Comfort een uitgekiend palet aan oplossingen exact op maat gemaakt.

Advies: ervaren adviseurs adviseren over de mogelijkheden van binnen- en buitenzonwering, domotica, energiebesparing, functionaliteit van zonwering.

Inmeten: exact op maat gemaakt en afgestemd op uw bouwkundige situatie en uw wensen. De producten worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Montage: onze monteurs hebben veel ervaring en hebben opleiding gevolgd bij de branche organisatie ROMAZO, alsmede onze partners.

Onderhoud: om uw producten goed te laten functioneren en dat voor vele jaren is het verstandig doelgerichte onderhoudswerkzaamheden aan uw zonwering te doen.

Reparaties: aan alle soorten en merken zonwering voeren onze specialisten reparaties uit. De vele jaren ervaring maken dat mogelijk.

U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen met uw vraag naar info@zon-comfort.nl of door te bellen +085-0402152. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen met al uw vragen over zonwering.”

Kwaliteit staat bij ons voorop

Daarom leveren wij producten van de beste leveranciers en werken we uitsluitend met VCA-gecertificeerde monteurs. Op deze manier kunnen we de hoogste standaard van vakmanschap en veiligheid garanderen bij elke installatie en service die we leveren.