Onderhoud & Reperatie

Optimaliseer de levensduur en prestaties van uw zonwering met ons regelmatig onderhoudsschema. En mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan staan wij klaar met snelle en betrouwbare reparatieservices.

Het team van Zon-Comfort is vele jaren actief in het adviseren over onderhoud aan grotere zonwering installaties, en het uitvoeren van dit onderhoud op een professionele wijze. 

Onze medewerkers hebben gedegen opleiding gedaan in Duitsland en Zwitserland op gebied van onderhouden en repareren van professionele zonwering installaties. Of de installatie nu door Zon-Comfort of door een ander zonwering bedrijf is geleverd is niet van belang. Bij een advies, wordt altijd eerst de zonwering installatie beoordeeld en indien nodig een nulbeurt uitgevoerd. Tijdens die beoordeling of nulbeurt wordt een logboek aangemaakt, volgens een werkwijze die al ruim 35 jaar beproeft is. De installatie kan hierna in onderhoud genomen worden, waarbij het onderhoudsprogramma afgestemd is op de behoeften van de opdrachtgever. Deze behoeften zijn afhankelijk van opdrachtgever niet altijd gelijk, dus zijn de onderhoudscontracten ook flexibel in te delen, al naar gelang de wensen.

Voor betrouwbaar onderhoud en service aan uw zonwering bent u bij ons aan het juiste adres.

ONDERHOUD ADVIES

Weet u niet zeker hoe uw installatie ervoor staat? Kunnen we de installatie automatiseren? Zijn vervangende onderdelen nog beschikbaar? Zon-Comfort voert een grondige inspectie uit op uw installatie en levert een statusrapport, evenals advies voor het handhaven, verbeteren of renoveren van uw zonweringinstallatie.

REINIGING INSTALLATIES

Regelmatige reiniging van zonweringinstallaties is essentieel voor optimale werking, uitstraling en levensduur. Bij Zon-Comfort wordt zowel binnen- als buitenzonwering vakkundig gereinigd door ons team. We gebruiken verschillende methoden, zoals handmatige reiniging, hogedruk reiniging of ultrasoon reinigen, afhankelijk van de behoeften van uw installatie.

REPARATIE ZONWERING

Zon-Comfort staat paraat voor meer dan alleen onderhoud en reiniging. Ons toegewijde team verzorgt vakkundige en doelgerichte reparaties voor alle soorten en merken zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen. U kunt rekenen op onze expertise om uw installatie in topconditie te houden, ongeacht het merk of type.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud aan zonwering is cruciaal om storingen tijdens het gebruiksseizoen te minimaliseren of zelfs te voorkomen, en om de levensduur van de zonwering te verlengen. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Zon-Comfort bewezen dat preventief onderhoud een rendabele investering is.

Reparaties

Wanneer uw zonwering problemen vertoont, kunt u vertrouwen op ons deskundige team voor reparaties van alle omvang. Of het nu gaat om kleine aanpassingen om de werking te verbeteren of grotere reparaties om defecten te verhelpen, wij bieden snelle en betrouwbare service om uw zonwering weer optimaal te laten functioneren. Laat ons u helpen om snel weer te genieten van de bescherming en het comfort dat uw zonwering biedt.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Daarom leveren wij producten van de beste leveranciers en werken we uitsluitend met VCA-gecertificeerde monteurs. Op deze manier kunnen we de hoogste standaard van vakmanschap en veiligheid garanderen bij elke installatie en service die we leveren.