Een gebouw uit 1940 van de bekende architect A. van der Steur, in het centrum van Rotterdam.

De buitenzonwering heeft veel invloed op het binnenklimaat. Daglicht is een belangrijk onderdeel in het ontwerp geweest.

Zonwering Oogziekenhuis Rotterdam

Zon-Comfort uit Den Haag, verzorgt sinds 2016 het onderhoud, de reparaties en het besturing systeem van de buitenzonwering. De snelle service en vakkennis van de medewerkers van Zon-Comfort passen bij het concept van total quality management. De bestaande installaties zijn geïnventariseerd en worden volgens het onderhoudsplan jaarlijks onderhouden. Bij storingen wordt er snel en adequaat gereageerd.

Uitval zonwering

Opvallende blauw wit, doek met blokstrepen op de uitval zonwering van het Oogziekenhuis in Rotterdam. Het doek is lichtdoorlatend, zodat er bij zonnige dagen ook voldoende zonlicht binnen in het gebouw komt. Zon-Comfort, onderhoud, repareert en reinigt uitval zonwering. De collectie uitval zonwering is zeer uitgebreid.

Buitenjaloezie

Het gebouw op nummer 160 is voorzien van buitenjaloezieën. Een groot voordeel van buitenjaloezieën is dat het daglicht optimaal geregeld kan worden, door de lamellen te kantelen.