Verkoop en installatie

Zon-Comfort biedt uitgebreide diensten op het gebied van verkoop en installatie van hoogwaardige zonweringoplossingen.

Wij staan garant voor deskundig advies, vakkundige installatie en een ruim assortiment aan producten.

Stappenplan: Hoe verloopt het proces bij Zon-Comfort?

Buitenzonweringen


Bij Zon-Comfort bieden we een breed scala aan buitenzonweringen om aan de diverse behoeften en smaken van onze klanten te voldoen. Enkele van onze populaire opties zijn:

Zonneschermen: Perfect voor terrassen en tuinen, zonneschermen bieden bescherming tegen fel zonlicht en creëren een aangename schaduwrijke ruimte om buiten te ontspannen.

Screens: Deze verticale zonweringen zijn ideaal voor ramen en serres en bieden bescherming tegen zonlicht terwijl het uitzicht naar buiten behouden blijft.

Rolluiken: Rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen zonlicht, maar ook tegen inbraak en geluidsoverlast. Ze zijn ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Terrasoverkappingen: Met een terrasoverkapping kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte, beschermd tegen zon, regen en wind.

Buitenjaloezieën: Deze horizontale jaloezieën bieden flexibele controle over de hoeveelheid zonlicht en privacy in uw buitenruimte.

Binnenzonweringen

Ontdek onze selectie hoogwaardige binnenzonweringsopties

Creëer de perfecte sfeer in uw interieur met onze hoogwaardige binnenzonweringsopties. Van elegante jaloezieën tot klassieke gordijnen, bij Zon-Comfort bieden we een uitgebreid assortiment aan stijlvolle en functionele oplossingen die passen bij uw smaak en behoeften. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste binnenzonwering voor elke kamer in uw huis. Geniet van privacy, lichtregulering en een verfijnde uitstraling met onze binnenzonwering van topkwaliteit.

 1. Jaloezieën
 2. Rolgordijnen
 3. Plisségordijnen
 4. Vouwgordijnen
 5. Lamellen
 6. Gordijnen
 7. Shutters
 8. Duette gordijnen
 9. Paneelgordijnen
 10. Dunnes
 11. Houten vouwgordijnen

Kwaliteit staat bij ons voorop

Daarom leveren wij producten van de beste leveranciers en werken we uitsluitend met VCA-gecertificeerde monteurs. Op deze manier kunnen we de hoogste standaard van vakmanschap en veiligheid garanderen bij elke installatie en service die we leveren.